Ga naar de inhoud
Werkplaats Grafisch Atelier Den Bosch inktpotten

Onze nieuwe stagiaire – Annemijn

Een nieuw jaar betekent ook weer tijd voor een nieuwe stagiaire. In de komende zes maanden komt Annemijn bij ons werken. In dit artikel stellen we haar aan je voor.

We schrokken even toen Annemijn vertelde dat ze in Enschede studeert, maar al gauw blijkt dat ze naar Den Bosch ging verhuizen. We begrijpen dat het GA een erg aantrekkelijke stageplek is, maar dat was toch wel een flinke reis geweest elke dag. Door de verhuizing was ze juist op zoek naar een stageplek in onze stad en daardoor stuitte ze op onze werkplaats.

Het GA spreekt haar meteen aan, vooral het werken met de handen kijkt ze erg naar uit. In Enschede studeert ze namelijk Media Vormgeving, een opleiding waar vooral veel digitaal wordt gewerkt.

Vuile handen gezocht

Annemijn vertelt: “Tijdens mijn opleiding en mijn vorige stage ben ik alleen maar bezig geweest op de computer. Ik vond het jammer dat ik geen mogelijkheid kreeg om met mijn handen te werken en te experimenteren met technieken en materialen. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om in het GA mijn handen vuil te maken!”

Op haar eerste stagedag gaat ze meteen aan de slag met een ets, iets wat ze nog niet eerder heeft gedaan. Maar wat de handen zeker vuilmaakt! Haar enige ervaring met grafiek is zeefdrukken, waar ze destijds veel lol in heeft gehad.

Over haar verwachtingen van deze stage: “Ik geloof dat ik mijn creativiteit los laat gaan en dat ik dan hele toffe dingen ga maken, maar vooral lekker experimenteren. Ook ben ik het meest nieuwsgierig naar risoprinten en de kleurrijke prints die daaruit komen.”

De komende zes maanden zul je haar dus tegenkomen op onze werkplaats. Welkom Annemijn!