Ga naar de inhoud
sfeerbeelden_GA zeeframen

Nieuwe zeefdruk stickers

Voor de zeefdrukkers is het goed om te weten dat we nieuwe herbruikbare stickers hebben in het GA. Deze stickers plak je op de zeef die je nog even wilt bewaren.

Duurzaam

Omdat we in het GA zoveel mogelijk duurzaam willen werken, hebben we gekozen voor herbruikbare stickers. Om je naam en datum erop te schrijven, gebruik je een whiteboard marker (die vind je bij de stickers).

Na gebruik

Wanneer je je zeef hebt ontfilmd, haal je de sticker eraf, poets je je naam en de datum van de sticker en plak je deze weer op het bord naast de spoelruimte. Op deze manier kan hij weer gebruikt worden door iemand anders.

Dit blijft hetzelfde

Als je je beeld op zeef hebt gezet, mag je die daarna maximaal 1 maand gebruiken. Laat je je afbeelding toch langer staan, dan betaal je verlengingskosten of kosten voor het schoonmaken. Vanaf november gaan we hier meer op controleren.

Let op: een zeef die in het rek staat met beeld, maar zonder sticker kan door de werkplaatsmeester ontfilmd worden wanneer de zeef nodig. We weten dan niet van wie de zeef is en hoe lang die er al staat.

Meer weten? Neem contact op:

Maartje van der Kruijs
Beheer zeefdrukafdeling
zeefdruk@gadenbosch.nl