Ga naar de inhoud
Casper Herselman van ATTAK zeefdrukken in GA

Nieuw bestuurslid: Casper Herselman

Sinds september dit jaar maakt Casper Herselman samen met voorzitter Marlou Lauwen en penningsmeester Leonie de Bot deel uit van het bestuur van het GA.

Casper Herselman
Foto: Charlotte Hofman

Casper Herselman, mede-oprichter en creatief directeur van grafisch ontwerpstudio ATTAK, is een bekende naam in de grafische wereld. Hij specialiseerde zich in grafisch ontwerpen tijdens zijn studie aan de Sint Joost in Den Bosch en werkte er ook als werkplaatsmeester zeefdruk. Toen hij daar in 2007 mee stopte, kwam hij zeefdrukken in het GA.

Wat is je ervaring met het GA?

Het GA is een hele fijne en goede werkplaats met een hele leuke (vaste) groep bezoekers. Dit zorgt ervoor dat het altijd ’thuiskomen is’ wanneer je gaat drukken. Het is een ontmoetingsplek en creatieve hub voor het maken van werk en het plannen van samenwerkingen met bekende en onbekende mensen.

Wat wil je als bestuurslid bijdragen aan het GA?

Ik wil het GA ondersteunen en begeleiden met het breder inzetten van zeefdruk in tentoonstellingen, projecten en als onderdeel van het portfolio van kunstenaars en makers. 

Hoe zie je de toekomst van het GA?

Het GA is sowieso al de mooiste grafische werkplaats van Nederland. De toekomst ziet er daarom ook goed en veelbelovend uit! Het zou mooi zijn als door een stukje professionalisering en een iets breder aanbod het GA meegroeit met de tijd en daardoor nog meer bezoekers weet te trekken.