Ga naar de inhoud

Maak kennis met Maartje

Sinds september hebben we een nieuwe stagiaire bij het GA: Maartje van Eck (22 jaar). Ze is met de meeste druktechnieken al heel handig, een echte een aanwinst! Maartje komt het team het komend half jaar full-time ondersteunen. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor.

 

Maartje van Eck

Ik zit in mijn 4e jaar van ArtCoDe (art/communication/design) aan fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ik ben sinds ongeveer een jaar ook actief als werkstudent in de werkplaats van school met specialisatie in zeefdruk. Dit vind ik erg leuk om te doen, want zo help ik leerlingen en kom ik meer te weten over hun projecten. Het heeft me geïnspireerd om te solliciteren bij het GA.

Op zoek naar diepgang

Het GA vind ik een gezellige ontmoetingsplek. Er is veel creativiteit. Je ziet zowel makers die bezig zijn vanuit een opdracht of die autonoom werken. Ik hoop veel te kunnen opsteken van de makers. Ik hoop te leren hoe ik meer diepgang kan krijgen in mijn werk. Daarnaast zou ik me bijvoorbeeld graag willen verdiepen in litho en riso. Ik heb geen specifieke opdracht voor mijn stage. Ik wil vooral veel ervaring opdoen. Kortom: ik ben benieuwd wat de stage me uiteindelijk gaat brengen!

Maartje loopt stage tot eind januari en is op de meeste werkdagen in de werkplaats te vinden.