Ga naar de inhoud

Wil je een bepaalde techniek beter onder de knie krijgen? Of wil je komen werken in het GA, maar ken je onze werkplaats nog niet? Lees dan verder!

Kennismaken

Ben je bekend met grafiek, maar niet met onze werkplaats? Of is het al lang geleden dat je bij ons hebt gewerkt? Neem dan contact met ons op voor een gratis introductie in de werkplaats. 

Mail ons via info@gadenbosch.nl of bel 073-6134277

Kennis opfrissen

Heb je het idee dat je kennis van een bepaalde techniek weer even opgefrist moet worden? Dan bieden wij een opfriscursus. Ben je helemaal nieuw in een techniek en kun je niet aansluiten bij een bestaande cursus? Dan kun je ook een privécursus boeken.

Opfriscursus

  • Voor wie: Mensen die ervaring hebben in de betreffende techniek, maar het gevoel hebben dat hun kennis weer even opgefrist moet worden.
  • Inhoud: Een aantal uur waarin je onder begeleiding van een van onze ervaren drukkers met je eigen ontwerp aan de slag gaat. Na deze opfriscursus kun je weer volledig zelfstandig aan de slag bij het GA.
  • Kosten: Per techniek hanteren wij verschillende tarieven. De kosten voor een opfriscursus zijn exclusief materiaalkosten en werkplaatshuur.

Geïnteresseerd in een opfriscursus? Maak een afspraak met Sarah Linde via: educatie@gadenbosch.nl of bel 073-6134277

Privécursus

  • Voor wie: Mensen die geen ervaring in de betreffende techniek hebben, maar dit wel willen leren en niet willen wachten op een cursus.
  • Inhoud: Een privé cursus in een specifieke techniek. Na afloop heb je voldoende kennis om zelfstandig aan de slag te kunnen. Je kunt direct aan de slag met je eigen ontwerp.
  • Kosten: €54,45 per uur voor de begeleiding. De kosten voor een cursus zijn excl. materiaalkosten en werkplaatshuur. De tijdsduur van de privécursus is afhankelijk van de techniek die je wil leren.

Geïnteresseerd in een privécursus? Maak een afspraak met Sarah Linde via: educatie@gadenbosch.nl of bel 073-6134277

Vermeld om welke techniek het gaat, zodat we je gerichter kunnen helpen. Op verzoek kan er een offerte gemaakt worden.

Zoek je hulp om drukwerk te laten maken? Wij helpen je graag!