Ga naar de inhoud

In het tweede weekend van oktober openen we onze pop-up prentenwinkel in kunstruimte de Melkfabriek. Kom kijken als je benieuwd bent wat je allemaal met grafische technieken kunt maken: niet alleen prenten, maar ook bedrukte textiel, keramiek, boeken en kalenders kom je tegen.

pop-up prentenwinkel

  • Weekend van 14 en 15 okt 2023
  • Van 11 – 16 uur
  • Melkfabriek, Guldenvliesstraat 4H, 5211 AM Den Bosch
  • Gratis toegang

Ben je toe aan iets nieuws voor aan de muur? Of zoek je nog een origineel cadeau? Kom dan zeker rondstruinen! Het is dé kans om de verborgen pareltjes uit de kunstcollectie van het Grafisch Atelier Den Bosch in het echt te zien.

Voor ieder wat wils

Je zult verrast worden door de gevarieerdheid: van uitbundig gekleurde zeefdrukken en risoprints tot ingetogen zwart-wit etsen en steendrukken. De collectie bevat unieke prenten van bekende Brabantse kunstenaars en designers als Jan de Bie, Tijs Rooijakkers, Studio Turbo en ATTAK. Maar er is ook werk van jonge talenten, zoals Astrid Florentinus, Ilse Weisfelt en Hanna de Haan. Te koop voor aantrekkelijk prijzen voor zowel de kleinere als iets grotere portemonnee.

In de uitverkoop

Speciaal voor GA Shoppen worden een aantal prenten uit het depot met korting verkocht, zoals de typisch Bossche prent van Theo Barten en een kleine zeefdruk op hout van Marieke Peters. Daarnaast zijn de grafiekmappen en jaarkalenders van het GA extra voordelig aan te schaffen. Aantrekkelijk voor verzamelaars, want in deze speciaal ontworpen mappen zitten 12 tot 18 heel diverse prenten met verschillende technieken.

Neem alvast een voorproefje, bekijk de kunstcollectie in de online shop