Ga naar de inhoud

Even voorstellen: Ryan

De komende maanden gaat Ryan (19 jaar) zich in het GA verdiepen in allerlei druktechnieken. Hij is onze nieuwe stagiair. Hieronder stellen we hem aan je voor.

Als je de komende tijd een keer bij het GA aan het werk gaat is de kans groot dat je Ryan tegenkomt. Hij loopt stage bij ons vanuit het Grafisch Lyceum in Utrecht en gaat zich verdiepen in grafiek.

Het meest nieuwsgierig is hij naar zeefdrukken en al helemaal op textiel. Het liefst zou hij beginnen met een kledingbedrijf waar hij zelf de kleding bedrukt. Maar ook etsen en andere technieken hebben zijn interesse.

“Het GA trekt me vooral aan omdat het naast alle mogelijkheden een goede sfeer heeft en het er gezellig is.”

Dat kunnen wij alleen maar beamen natuurlijk!

De afgelopen weken is Ryan flink bezig geweest om alle technieken die wij bieden uit te proberen. Droge naald, zeefdrukken, linosnedes maken… maar zijn favoriet tot nu toe is toch riso printen.

“Met riso kun je grote oplages maken en veel spelen met de kleurdichtheid en lagen.”

Naast drukken weet hij ondertussen ook al aardig zijn weg te vinden in de werkplaats. Zo helpt hij al af en toe om problemen op te lossen en leert hij elke dag weer bij. Zijn grootste doel? Net als Peter (onze meest ervaren werkplaatsmeester) worden! Een ambitieus doel, maar één waar we alleen maar blij van worden.