Ga naar de inhoud

Avonddrukkers opgelet!

Goed nieuws voor nachtuilen en avondmensen. In mei verruimen we onze openingstijden. De werkplaats is dan op woensdagen open van 9 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds!

Een dag niet gedrukt, is een dag niet geleefd

Nu we weer op volle kracht alle activiteiten kunnen oppakken in het Grafisch Atelier, merken we dat de vraag naar werkplekken toeneemt. We zien ook dat de DRUKSavonden goed bezocht worden en er veel belangstelling is voor de avondcursussen. Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag, gaan we vanaf mei experimenteren met een avondopenstelling. Voortaan kun je op woensdag ook in de avond terecht om te drukken.

Aan de slag

Wanneer je wilt komen werken in het GA (overdag of ‘s avonds) dan reserveer je van te voren een werkplek. Dit kan telefonisch (073 613 4277), via de email of middels de agenda die in de werkplaats ligt. Kun je niet komen? Meld je dan af. Anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor de tijd dat je de werkplek hebt gereserveerd. Wanneer er geen aanmeldingen zijn voor de woensdagavond, kan het zijn dat we gesloten zijn.

Openingstijden

ma, di, do, vrij van 9:00 – 17:00
woe van 9:00 – 22:00

DRUKS verhuist naar 2e donderdag

Muziek, bier, inkt & papier. De DRUKSavond verhuist vanaf mei naar de 2e donderdag van de maand. Je kunt zoals vanouds gewoon binnen lopen. Wil je zeker zijn van een plek, geef je dan wel even op. Open van 19u-22u.

Meer info over DRUKS