Workshops en cursusaanbod

VERWACHT

Op het moment bieden we enkel individuele cursussen aan:

 
 
Opfriscursus:
 
Een aantal uur waarin je onder begeleiding van een van onze ervaren drukkers met je eigen ontwerp aan de slag gaat. Na deze opfriscursus kan je weer volledig zelfstandig aan de slag bij het GA.

Per techniek hanteren wij verschillende tarieven.De kosten voor een opfriscursus zijn exclusief materiaalkosten en werkplaatshuur.

Voor een bijspijkerdagdeel/opfriscursus moet vooraf een afspraak gemaakt worden, in verband met de begeleiding en voorwaarden van het RIVM.
Maak voor deze een van deze introducties een afspraak: educatie@gadenbosch.nl .

Privécursus

Helemaal nieuw in een techniek?  Wij bieden de mogelijkheid voor een privécursus. Hierbij gaan we ervan uit dat je nog geen kennis hebt over de techniek die je wil leren. Bij de privecursus betaal je per uur begeleiding, exclusief materiaalkosten en wordt je intensief begeleid.  (a 45,- per uur)

Maak hiervoor een afspraak of email voor een offerte: educatie@gadenbosch.nl. Vermeld om welke techniek het gaat, zodat we je gerichter kunnen helpen. Deze begeleiding gaat volgens  de richtlijnen van het RIVM.

 

 

Alle cursussen t/m 15 juni 2020 zijn geanuleerd. Voor deze cursussen bepalen we een nieuwe datum.

Hieronder vallen:-Natureprint & Materiaaldruk,Plukken & Bedrukken, Riso, Alphabet Zine Workshop-door High on type,Schilderend Zeefdruk,Zeefdruk van A tot Z - basiscursus, Introductie zeefdruk, Toyobo, Eetbare inkt

 

Heb je interesse in een van deze cursussen? Mail dan educatie@gadenbosch.nl.

Zodra er een nieuwe datum bepaald is krijg je een email en kun je als een van de eersten inschrijven.

 

Geen resultaten