28 januari 2022

Gezocht: enthousiaste filmer en videomaker (vrijwilliger)

Je weet het, er gebeurt ontzettend veel bij het Grafisch Atelier Den Bosch. Om al onze activiteiten, de werkplaats, de producten en makers in beeld te brengen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om korte video’s te maken. Een hele leuke en afwisselende functie op oproepbasis.

Profiel
Wij zoeken iemand die ervaring heeft in het filmen en editen van video’s. Gevoel voor verhaal, beeld en techniek is daarbij natuurlijk onmisbaar.  De video’s die je maakt, worden door het GA gebruikt om ons werk onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. We vermelden altijd jouw naam bij de video’s. We bieden gelegenheid om ervaring op te doen en een platform om jouw kunde te laten zien.


Wie ben jij?
-
Je vindt het leuk om video’s te maken: je legt bijvoorbeeld het maakproces vast in de werkplaats, je interviewt een artist in residence of maakt een promotievideo over een expositie.
- Je hebt je eigen apparatuur om te filmen en editen
- Je hebt interesse in kunst en cultuur
- Je woont bij voorkeur in (de buurt) van Den Bosch


Wij bieden jou:
- grote zelfstandigheid en flexibiliteit
- een plek in een fijn team 
- mooie werklocatie vlakbij centraal station Den Bosch
- de mogelijkheid om zelf te (leren) werken met grafische technieken


Hoe kun je je aanmelden?
Stuur je reactie met een korte motivatie en eventueel een cv naar pr@gadenbosch.nl o.v.v. ‘Vrijwilligerswerk als videomaker’.