19 oktober 2022

VACATURE: Projectleider verbinding/shop

Wij zijn op dit moment op zoek naar een ZZP-er die enthousiast wordt om bij het GA zowel de webshop als de twee jaarlijkse grafiekbeurzen goed op poten te gaan zetten.

Wij zoeken:
Iemand (m/v/x) die gestructureerd onze webshop opnieuw kan inrichten en het proces erachter kan finetunen. Een organisatietalent die het leuk vindt naar eigen inzicht dit proces te verbeteren en opnieuw in te richten. Daarnaast organiseer je afwisselend de twee grafiekbeurzen: de WinterArtFair en Graphic Works.

Verantwoordelijkheden:

  • Je bekijkt het aanbod in de shop en draagt zorg voor vernieuwing en verjonging van het aanbod. Je zorgt dat oud werk opgehaald/vervangen wordt en draagt zorg dat er nieuw aanbod opgenomen wordt.
  • Je maakt een heldere structuur waarin de courtagegegevens bijgehouden worden en adequaat geüpdatet. Daarnaast draag je er zorg voor dat alle makers een courtagecontract ontvangen en dat de stockvoorraad in één oogopslag te achterhalen is.
  • Je draagt zorg voor een structuur waarin alle gegevens van de makers compleet en snel te achterhalen zijn.
  • Je zorgt ervoor dat de shop up-to-date is met foto’s en omschrijvingen.
  • Je draagt zorg voor de facturatie van de werken in courtage. Het huidige proces van factureren verbeter je in overleg met onze boekhoudafdeling.
  • Je draagt zorg voor verzending naar de klant of maakt afspraken voor het ophalen van het verkochte werk. Je wordt hierbij ondersteund door het team waar nodig.
  • Je draagt zorg voor de organisatie van twee grote evenementen: de grafiekbeurzen Winter Art Fair (WAF) en Graphic Works. Met het team overleg je de datum en locatie. Je onderhoudt contact met de deelnemers, bespreekt courtage en facturatie en verzorgt de achterliggende financiële structuur in overleg met de boekhouder. 

We bieden:
​​​Verbondenheid met een bloeiende organisatie en een klein, jong team. Een plek met een divers netwerk en ruimte voor ideeën en inbreng om verder te professionaliseren.

Er ligt een basis, daarnaast kun je veel zelf inrichten. Deze functie is op ZZP-basis met wekelijks 3,5 uur voor het komende halfjaar à 32,50 euro excl. BTW per uur.

Er is ruimte om je uren flexibel in te delen en voor verlenging van een tweede periode.

Interesse?
Stuur  voor 9 november een motivatie en CV naar: marielouise@gadenbosch.nl.
Wil je meer informatie neem dan contact op met Marie-Louise (directeur).

Gesprekken vinden plaats eind november/begin december.