19 oktober 2022

VACATURE: Aanjager drukwerk in opdracht

Op dit moment zijn we op zoek naar een ZZP-er die enthousiast is om bij het GA de dienst drukwerk in opdracht verder op de rit te zetten.

Wij zoeken:
Iemand (m/v/x) die het aanbod van drukwerk in opdracht kan omschrijven en uitdragen. Op het moment maken we al drukwerk in opdracht. Het gaat om kleine oplages die handmatig gedrukt worden met bijvoorbeeld zeefruk, riso en linosnede.

Denk hierbij aan kunstenaars/designers/ontwerpers die het drukken willen uitbesteden voor posters, kaarten, T-shirts, werk op maat, etc.

Jij helpt bij de uitbreiding van deze dienst door in woord en beeld de diensten zichtbaar te maken op de site en offertes. Je stelt met het team de voorwaarden hiervoor op.

Daarnaast ondersteun je de drukkers met het voorbereidende werk.

Heb je drukervaring? Dan is dat een pre.

Verantwoordelijkheden:

  • Je maakt in samenspraak met het team een heldere omschrijving van het aanbod in woord en beeld en schept de voorwaarden voor een soepele samenwerking met klanten.
  • Je maakt offertes en facturen op.
  • Je draagt zorg voor het voorbereidende werk, in overleg met de drukker.
  • Je benadert actief potentiële klanten.

We bieden
​​​Verbondenheid met een bloeiende organisatie en een jong team. Een plek met een divers netwerk en ruimte voor ideeën en inbreng om verder te professionaliseren. 

Er ligt een basis, opgezet door het team. Deze functie is op ZZP-basis voor een halfjaar (24 weken) en is voor 3 uur per week à 32,50 euro excl. BTW per uur. Je kunt dit verspreiden over een heel jaar of de uren in een kortere periode inzetten.

Interesse?
Stuur  voor 9 november een motivatie en CV naar marielouise@gadenbosch.nl.
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Marie-Louise Wasiela (directeur).

Gesprekken vinden plaats eind november/begin december.