Service & Diensten

Diensten van het GA voor gebruikers:

Het Grafisch Atelier is een faciliterende werkplaats waar iedereen met voldoende kennis van de betreffende techniek aan het werk kan. Er is een beheerder aanwezig voor korte vragen, maar men dient zelfstandig aan het werk te kunnen gaan.

Heb je wel kennis van de techniek, maar niet van onze werkplaats. Bel dan voor een afspraak en volg een gratis rondleiding. Voor mensen met weinig of geen kennis van de techniek, mensen met weinig tijd óf voor drukwerk in opdracht bieden wij de volgende diensten:

====================================

Kennis opfrissen

Voor wie: Mensen die ervaring hebben in de betreffende techniek, maar het gevoel hebben dat hun kennis weer even opgefrist moet worden.

Inhoud: Een aantal uur waarin je onder begeleiding van een van onze ervaren drukkers met je eigen ontwerp aan de slag gaat. Daarna kan je weer volledig zelfstandig aan de slag bij het GA.

Kosten: We hanteren verschillende tarieven voor de verschillende technieken. Kijk voor meer informatie in onze prijslijst. Een opfriscursus is Exclusief materiaalkosten en werkplaatshuur. 

Voor een bijspijkerdagdeel moet vooraf een afspraak gemaakt worden, in verband met de begeleiding.

====================================

Privé begeleiding

Voor wie: Mensen die geen ervaring in de betreffende techniek hebben maar dit wel willen leren en niet willen wachten op een cursus.

Inhoud: Een acute privé cursus in de betreffende techniek. Na afloop heb je voldoende kennis om zelfstandig aan de slag te kunnen. Je kunt direct aan de slag met je eigen ontwerp.

Kosten: 50 euro per uur voor de begeleiding. Materiaal dient men zelf te betalen. De tijdsduur van deze privé snelcursus is afhankelijk van de techniek die men wil leren.

Voor privé begeleiding moet vooraf in overleg een afspraak gemaakt worden. Eventueel kan er een offerte gemaakt worden.

==================================== 

Drukwerk in opdracht

Voor wie: Voor mensen die een ontwerp willen laten drukken bij het GA. Omdat ze dat zelf niet willen of kunnen.

Inhoud: Het GA levert het drukwerk, onder de afgesproken voorwaarden.

Kosten: Op aanvraag en in overleg maken wij een offerte. 

====================================

Relatiegeschenken

Het GA biedt de mogelijkheid een prent in oplage te laten maken die bijvoorbeeld dient als relatiegeschenk. Wij zoeken voor u de juiste kunstenaar die een prent zal ontwerpen en het GA zal deze prent drukken in een oplage en op papier naar keuze. 

De kosten voor deze dienst zijn afhankelijk van het materiaal, het aantal kleuren, de techniek, oplage en formaat van het werk. De prijs is daarom op aanvraag. Wij maken vooraf een offerte.  

Zo hebben wij in 2013 voor vertrekkende wethouders van de gemeente ’s-Hertogenbosch een relatiegeschenk verzorgd. Kunstenaar Jan de Bie, die regelmatig zijn prenten in het GA drukt, heeft twee lino’s ontworpen. Uit deze twee lino’s is een prent uitgekozen die door het Grafisch Atelier in oplage is uitgevoerd. 

====================================

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie, bel dan naar +31 (0)736 134 277 of stuur een mail naar info@gadenbosch.nl.