28 januari 2022

Kunstwerken ‘Op glad ijs’ gaan op tournee

De kunstwerken van het project ‘Op glad ijs’ zijn afgerond en de crowdfunding geslaagd! Oftewel: we kunnen dit voorjaar op tournee met de bewogen kunst die de zeven kunstenaars hebben gemaakt voor Op glad ijs.

Mignon Nusteling toont haar steenpapieren jas, waarmee je als het ware je eigen huis meedraagt (foto: Michael Bögels)

We zijn ontzettend dankbaar voor al het support om dit mogelijk te maken. In twee maanden tijd hebben 90 donateurs een bedrag van €5.798 bijeen gebracht om dit te realiseren.  

Vier locaties
De werken van Choi Wong, Hanna de HaanMarieke PetersMarijn KuijperMignon NustelingPeim van der Sloot en Sioejeng Tsao zullen te zien zijn op minimaal vier locaties, waaronder de LocHal in Tilburg.

Lees meer over Op glad ijs

Choi Wong stelde twee authentieke prenten 'Innerbird' beschikbaar voor de crowdfunding (foto rechts Choi Wong door Michael Bögels)

Tegenprestaties onderweg
Supporters die hebben gekozen voor een van de mooie tegenprestaties die de kunstenaars belangeloos beschikbaar stelden, hebben daar persoonlijk bericht over ontvangen*. Veel van de tegenprestaties zijn inmiddels onderweg naar de supporters.

Marloes Verhofstad ontwierp deze ultra-coole tas die samen met een prentje van Addy Graafmans en Roos Terra het grafisch verrassingspakket vormde voor supporters.

* Ben jij supporter van Op glad ijs, maar heb je nog geen persoonlijk bericht in je mailbox gekregen? Neem dan s.v.p. contact met ons op via project@gadenbosch.nl, dan zorgen we ervoor dat jouw tegenprestatie zo snel mogelijk jouw kant op komt.