18 november 2020

Grafisch Atelier weer open

We zijn ontzettend blij dat onze deuren op 19 november weer open kunnen gaan. De openingstijden zijn overanderd, je kunt van ma t/m za bij ons terecht. Natuurlijk zijn er in deze bijzondere tijden wel extra spelregels, zodat we allemaal goed kunnen werken. Hieronder lichten we deze toe.

Van maandag t/m zaterdag kunnen er vier personen (max.) per dagdeel terecht in de werkplaats. We plannen dit zorgvuldig. Meld je daarom van te voren aan en neem niet onaangekondigd iemand mee. De werkplaatsmeesters staan paraat voor de begeleiding. We zijn op werkdagen open tussen 9 en 17 uur en op zaterdag van 13 tot 17 uur.
 
Aanmelden kan via telefoon 073-6134277 of mail info@gadenbosch.nl. Geef daarbij het volgende door:

  1. Datum en duur (je hebt keuze uit: een halve of een hele dag)
  2. Welke techniek je gaat gebruiken en eventueel welke tafel of pers je graag wilt gebruiken
  3. E-mailadres + telefoonnummer

Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van tevoren. Annuleer je binnen 24 uur voor aanvang, dan ben je de huur van het ingeplande dagdeel of dagdelen aan ons verschuldigd. Aangezien op dit moment alle inkomsten hard nodig zijn, vragen wij hiervoor jullie begrip.

Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van de RIVM en we rekenen erop dat jullie dit ook doen:

  • Kom niet naar het GA wanneer je je niet fit voelt of gezondheidsklachten hebt die kunnen duiden op besmetting met het virus (hoesten, verkoudheid, keelpijn, koorts)
  • Houd zo veel mogelijk afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter. Onze werkplaats biedt voldoende ruimte hiervoor en de werkplekken, die die afstand waarborgen, staan duidelijk aangegeven. Maak daar gebruik van.
  • Neem zo veel mogelijk je eigen spullen mee: schort, potlood, schaar, handdoekje, inkt, mesjes etc.
  • We werken met handschoenen aan. Handschoentjes hebben wij zoals altijd bij het GA te koop (€ 0,50 euro per paar). Maar de voorraad is beperkt. Neem ze daarom, als het even kan, zelf mee.

We kijken er naar uit jullie te zien in het GA!