GA Grafiekmap 2019

VERZAMELING 2019
€ 495,- | vriendenprijs € 450,-

Voor het vierde jaar op rij brengt Grafisch Atelier Den Bosch een map uit met een uitgelezen keuze aan prenten: Verzameling 2019. De prenten zitten, samen met een boekje, in een prachtige map. De prenten laten zich gemakkelijk inlijsten voor een mooi plekje aan de muur of ze kunnen dienen als een bijzonder cadeau.

De verzameling bestaat uit werken van kunstenaars uit het hele land en is uitgevoerd in verschillende grafische technieken. Een vakjury heeft uit een groot aanbod deze twaalf werken geselecteerd, waardoor je verzekerd bent van kunst van hoog niveau.
De prenten zijn gedrukt door de werkplaatsmeesters van het Grafisch Atelier in samenwerking met de kunstenaars. De oplage beslaat slechts 20 exemplaren!

Met de aankoop van de GA Grafiekmap Verzameling 2019 ondersteun je de activiteiten van Grafisch Atelier Den Bosch, de mooiste grafische werkplaats van Nederland! Daardoor maak je het mede mogelijk dat deze bijzondere makersplek – waar kunstenaars, vormgevers, studenten en amateurs kunnen werken en experimenteren met grafische technieken – zich verder kan ontwikkelen en floreren.

Specificaties:
formaat prenten: 50 x 40 cm 
papiersoorten: Hahnemühle, Sommerset en Simili Japon 
technieken: ets, zeefdruk, lijnets, aquatint, linosnede, houtsnede, blinddruk 
oplage kalender: 20 stuks; alle prenten zijn gesigneerd en genummerd 

Download folder om de GA Grafiekmap in detail te bekijken

 

Verzameling 2019
€495,00 | vriendenprijs: €450,00