Workshop op maat

We bieden verschillende mogelijkheden aan voor groepen, zowel voor privégezelschappen als bedrijven en zijn sterk in maatwerk.  Voorbeelden van workshops vind je bij 'Groepen in het GA'.
Afhankelijk van jouw wensen maken we een programma op maat.
 
Op locatie
Komt het jou beter uit als de workshop op locatie is? Geen probleem! Met onze mobiele drukpers en zeeframen kunnen we ook op locatie de meeste workshopdromen laten uitkomen.
Wij nemen dan de inkt, schorten en wat er verder nog meer nodig is mee. Zo stonden we al tasjes en kaarten te drukken op festivals, zoals in de Verkade fabriek tijdens het Mooie Kinderboekfestival en op festival Cement.
 

Eigen thema of idee
 
Aansluiten op een thema of idee kan natuurlijk ook. In samenwerking ontstaan er vaak de leukste ideeën. Zo drukten de bezoekers op festival Cement met speciaal ontworpen kartonnen drukvormen kaarten, die daar verstuurd werden, zodat thuisblijvers een handgemaakt kaartje in de bus kregen.
Social Label drukte deze vormen op stof, en voila, daar hing de straat vol met vlaggetjes
En voor het mooie Kinderboekfestival sneden we dierenillustraties geïnspireerd op de uitgekozen boeken, die bezoekende kinderen mochten drukken.
Tasjes laten bedrukken op locatie is ook iets wat we graag doen. Wij zorgen dan voor de zeven en de tasjes, en deelnemers kunnen het drukken voor hun rekening nemen.
We hebben veel kennis en druktechnieken in huis, zo zijn er mogelijkheden voor drukken met fotografisch beeld, druktechnieken voor stof, met planten en/of recyclebaar materiaal; je kunt als team een kunstwerk drukken, gebruik maken van een thema of juist een materiaal in gedachte hebben.
Laat het ons weten!
 
 
 
Lunch en bezoek aan exposities
 
Wil je je workshop uitbreiden met een lekkere lunch of koffie/thee met gebak? In de Willem Twee fabriek zit het Willem Twee café, een gezellige plek om te starten of juist te eindigen. In de expositieruimtes zijn regelmatig exposities te zien, zoals bijvoorbeeld de World Press Photo. Op de bovenste verdieping van het gebouw hebben kunstenaars hun  atelier, hier kun je (op afspraak) bij sommigen ook een kijkje nemen.
 
Meer info of overleggen?
 
In samenspraak met jou maken we graag een programma op maat. Neem dus zeker contact op als je iets speciaals in gedachte hebt. Dit kan via educatie@gadenbosch.nl of 073 - 613 42 77 (contactpersoon Maartje van der Kruijs).