Opfrissen en kennismaking

Ben je bekend met grafiek, maar niet met onze werkplaats? Of is het al lang geleden dat je bij ons gewerkt hebt? Neem dan contact met ons op en volg een gratis rondleiding

Heb je het idee dat je kennis van de techniek weer even opgefrist moet worden dan bieden wij de volgende mogelijkheid:
 
Opfriscursus
 
Inhoud: Een aantal uur waarin je onder begeleiding van een van onze ervaren drukkers met je eigen ontwerp aan de slag gaat. Na deze opfriscursus kan je weer volledig zelfstandig aan de slag bij het GA.

Kosten: Per techniek hanteren wij verschillende tarieven. Zie voor meer informatie onze prijslijst of neem contact met ons op. De kosten voor een opfriscursus zijn exclusief materiaalkosten en werkplaatshuur.

Voor een bijspijkerdagdeel/opfriscursus moet vooraf een afspraak gemaakt worden, in verband met de begeleiding.
Maak voor deze een van deze introducties een afspraak: info@gadenbosch.nl of 073-6134277
Voor meer opties in begeleiding, het prepareren van zeven en drukwerk in opdracht zie Service & diensten.

Privécursus

Helemaal nieuw in een techniek?  En  je kunt je niet aansluiten bij een cursus?  Wij bieden ook de mogelijkheid voor een privécursus. Hierbij gaan we ervan uit dat je nog geen kennis hebt over de techniek die je wil leren. Bij de privecursus betaal je per uur begeleiding, exclusief materiaalkosten en wordt je intensief begeleid. 

Maak hiervoor een afspraak of email voor een offerte: info@gadenbosch.nl of 073-6134277 . Vermeld om welke techniek het gaat, zodat we je gerichter kunnen helpen.

Voor meer opties in begeleiding, het prepareren van zeven en drukwerk in opdracht zie: Service & diensten.