13 oktober 2021

Nieuw parkeersysteem in de wijk

Kom je met de auto, meld je dan bij de werkplaatsmeester!

Gemeente Den Bosch werkt vanaf deze zomer met een nieuw systeem voor het parkeren in de wijk Het Zand. Wanneer je de auto parkeert in de Boschveldweg, meld dat dan bij de werkplaatsmeester.

Wanneer je dit meld bij de werkplaatsmeester, zet die je auto in het centrale systeem. Wanneer je vertrekt melden we de auto weer af. Parkeerkosten worden samen met de andere gemaakte kosten in het GA aan het eind van je werkdag afgerekend.

Tarieven
Tot 1 januari betaal je 0,40 cent per 30 min. Vanaf 1 januari 2022 wordt dat 0,80 cent per half uur, wat uitkomt op €6,40 per dagdeel. Het is vanaf volgend jaar dus voordeliger om te parkeren op het terrein van de Verkadefabriek. Je kunt dan voor €5,- in het Willem Twee café een uitrijkaartje kopen (dagtarief).

Tip
Het GA is zeer goed bereikbaar met de trein. Vanaf het station is het maar 7 minuten lopen. Ook een mogelijkheid: parkeren bij het Transferium en vanuit daar de fiets of bus nemen. Wandel je graag, dan kun je gratis parkeren op de parkeerplaats van de Gamma (zo'n 11 min. te voet).