22 februari 2021

Grafisch Atelier weer open

We zijn ontzettend blij dat onze deuren op 22 februari weer (in beperkte mate) open kunnen gaan! Want dat is waar we een werkplaats voor zijn: voor kunstenaars, studenten en creatieven die bij ons willen experimenteren met grafische technieken. Natuurlijk zijn er in deze bijzondere tijden wel extra spelregels, zodat we allemaal goed en veilig kunnen werken. Hieronder lichten we deze toe.

Besloten ruimte
Gedurende de lockdown fungeert de werkplaats als een besloten ruimte en is deze niet open voor publiek en enkel beperkt te reserveren. Van maandag t/m vrijdag (9 tot 17 uur) kunnen er max. vier zelfstandig werkende personen per dagdeel terecht in de werkplaats. We plannen dit zorgvuldig. Aanmelden van te voren is verplicht. Er is op dit moment geen begeleiding mogelijk.
 
Aanmelden kan via info@gadenbosch.nl. Geef daarbij het volgende door:

  1. Naam, e-mailadres + telefoonnummer
  2. Datum en duur. Je hebt keuze uit: een halve of een hele dag.
  3. Welke werkplek die je nodig hebt. Er is keuze uit: kleine pers, grote pers, lithopers, tafel 1, tafel 2, tafel 5 of riso.

Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van de RIVM en we rekenen erop dat jullie dit ook doen. Daarbij houden we ons aan de volgende regels:

Aanmelden:
- Mondkapje verplicht gedurende het verblijf in de werkplaats
- Bij entree handen desinfecteren
- Anderhalve meter afstand behouden van andere personen
- Neem zo veel mogelijk je eigen spullen mee: schort, potlood, schaar, handdoekje, inkt, mesjes etc.
- We werken met handschoenen aan. Handschoentjes hebben wij zoals altijd bij het GA te koop (€ 0,50 euro per paar). Maar de voorraad is beperkt. Neem ze daarom, als het even kan, zelf mee.

Afmelden:
- Er is beperkt ruimte. Afzeggen kan tot 48 uur van tevoren per e-mail. Indien dit niet tijdig gebeurd, wordt de tijd in rekening gebracht.
- Afzeggen op de dag zelf indien er een acute reden is (ziekte) kan via 073 613 4277
- Gebruikers blijven thuis indien er zich gezondheidsklachten voordoen die gerelateerd zijn aan Covid 19. (neusverkoudheid, hoesten, moeilijk ademen/benauwdheid, koorts boven 38 °C , in dit geval brengen wij geen kosten in rekening)

Thuisblijven als:
- Als iemand in het huishouden van hem/haar koorts boven 38°C en/of benauwdheidsklachten heeft.
- Als iemand in het huishouden van de gebruiker een COVID-19 positieve uitslag heeft, moet hij/zij wachten tot deze persoon minimaal 24 uur klachtenvrij is.

Weer welkom als:
 - Wanneer een gebruiker positief getest is op Corona neemt hij/zij contact op met het GA. Hij/zij mag pas weer naar het GA komen als hij/zij minimaal 7 dagen geen klachten meer heeft of een negatieve test kan voorleggen.

We kijken er naar uit jullie te zien in het GA!