16 december 2020

Het Grafisch Atelier in transitie

Het Grafisch Atelier Den Bosch bevindt zich momenteel in een transitie periode. Directeur Ine Rutgers heeft begin oktober het besluit genomen om het GA te verlaten. Voorlopig komt er geen vervangend directeur en neemt het vaste team de taken van haar over.

Daarnaast is het Grafisch Atelier sinds eind november op zoek naar een nieuw bestuur. Het huidige bestuur stopt per februari 2021 met haar werkzaamheden, maar zal tot die tijd in goed overleg met het team en het nieuwe bestuur haar taken overdragen.

Toekomstplannen
Het team wil met het nieuwe bestuur de bestaande plannen voor 2021 - 2024, die in het afgelopen jaar met Ine Rutgers en het huidige bestuur gemaakt zijn, blijven volgen. De koers van het Grafisch Atelier zal daarmee niet veel afwijken van de richting die al eerder is ingezet. Ondanks de organisatorische veranderingen en de spannende omstandigheden vanwege de Covid-19 pandemie, ziet het Grafisch Atelier de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.

Lees ook het interview met Roos van den Oetelaar en Marie-Louise Wasiela, zij nemen voorlopig de coordinerende zaken waar en vertellen over het Grafisch Atelier in transitie.