1 februari 2020 t/m 23 februari 2020

Expositie: Hey Joe, tell us a story!

Storytelling in de beeldende kunst

Grafisch Atelier Den Bosch en Willem Twee kunstruimte presenteren de expositie Hey Joe, tell us a story!, een groepsexpositie rondom storytelling. Storytelling is de hedendaagse manier van verhalen vertellen aan de hand van persoonlijke ervaringen in de dagelijkse praktijk. Daarmee wordt een groter verhaal geïllustreerd.

Lees meer
1 februari 2020 t/m 15 maart 2020

Uit de werkplaats: Zeefdrukken op glas

Marieke Peters en Kim Melody Zoutewelle

Onder de noemer 'Uit de werkplaats' tonen iedere keer twee kunstenaars die regelmatig in het Grafisch Atelier werken hun resultaten in een kleine expositie. Vanaf 1 februari  zijn dat Marieke Peters en Kim Melody Zoutewelle. Beide experimenteren ze met zeefdrukken op glas. Hun gezamenlijke expositie is te zien in de Spiegelzaal van de Willem Twee.

Lees meer
Willemijn van Dorp- Ritme
12 januari 2020 t/m 1 maart 2020

Werkplaatsmeesters GA exposeren in Galerie Kempro

Een tentoonstelling waarin 11 professionele kunstenaars/vormgevers, allen verbonden aan het Grafisch Atelier Den Bosch, hun werk laten zien. Ieder met een eigen specialisatie, maar samen een team dat laat zien alle grafische technieken in huis te hebben.

Lees meer
16 november 2019 t/m 31 januari 2020

Expositie Peter Koene

Tekeningen, linosnedes en schilderijen

Peter Koene maakt dit jaar de GA Jaaprent, die op 16 november wordt gepresenteerd. Dan opent ook een kleine overzichtsexpositie met tekeningen, linosnedes en schilderijen van Peter Koene in de Spiegelzaal van de Willem Twee kunstruimte.

Lees meer