Parariso 2019

Periode: 5 oktober 2019 t/m 10 november 2019

9 juli 2019

Tussen 5 oktober en 11 november is het Riso wat de klok slaat in het Grafisch Atelier Den Bosch. Met Parariso wordt er aandacht besteed aan alles rond Risografie. Oftewel werken met de Risoprinter, waarvan het Grafisch Atelier sinds begin dit jaar de trotse bezitter is. Riso is hot and happening. Met deze techniek kun je een veelheid aan grafische afdrukken maken, vergelijkbaar met stencildrukwerk. Ideaal voor flyers en posters, maar vanwege de fraaie kleurmogelijkheden en handgemaakte uitstraling ook bijzonder geschikt voor actueel vrij werk.

Dit najaar
Als kunstliefhebber of kunstmaker mag je dit niet missen! Naast expo’s zijn er tal van workshops en lezingen en is er een estafetteproject met schrijvers en kunstenaars. Een recent afgestudeerde student van de AKV St.Joost krijgt de uitdaging om de stad te verbeelden in een culturele plattegrond. En ook Bossche grafici maken op een bijzondere wijze kunst, die getoond wordt in een expositie. Het gebeurt allemaal dit najaar in het Grafisch Atelier, de Willem Twee fabriek en Kunstruimte de Melkfabriek.

Meer info volgt!
Laat je inspireren en kom kijken, kopen of doen. Houd de website, onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor meer info.

Parariso wordt georganiseerd in het kader van de landelijke grafiekmanifestatie Grafiek2019.