Gezocht: vrijwilliger social media & website

Periode: 16 april 2019 t/m 9 mei 2019

16 april 2019

Je weet het, er gebeurt ontzettend veel bij het Grafisch Atelier Den Bosch. Om al onze activiteiten, de werkplaats zelf en de producten regelmatig online voor het voetlicht te brengen, zijn wij op dit moment op zoek naar een vrijwilliger social media & website. Een hele leuke en afwisselende functie voor ongeveer 4 uur per week, waarbij je met veel vrijheid en creativiteit aan de slag gaat met tekst en beeld.

Profiel
Wij zoeken iemand die makkelijk en nauwkeurig teksten schrijft met de juiste toon voor social media en de website. Gevoel heeft voor beeld en eventueel ervaring heeft met digitale beeldbewerking. Iemand die, om voeling te krijgen en houden met de activiteiten bij het Grafisch Atelier, wekelijks een paar uur in de werkplaats aanwezig wil zijn.

Wij bieden jou:
- grote zelfstandigheid en flexibiliteit
- een plek in een fijn team
- mooie werklocatie vlakbij centraal station Den Bosch
- de mogelijkheid om zelf te (leren) werken met grafische technieken

Enthousiast?
Stuur een mail met een korte motivatie en je contactgegevens naar Kristel van Genugten, directeur van het Grafisch Atelier: organisatie@gadenbosch.nl.
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Stephanie Bosma, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie: pr@gadenbosch.nl