Bezoek de WAF, Winter Art Fair!

Periode: 25 oktober 2018 t/m 30 december 2018

De gezelligste, best betaalbare kunstmarkt in winterse sferen.

Zondag 16 december is het zover. De Winter Art Fair van het Grafisch Atelier in de W2 fabriek. Een kunstmarkt met muziek van Oliver Pesch en Inge van Grinsven. Tijdens deze gezellige middag worden kunstwerken door de makers zelf tegen uitverkoop-prijzen aangeboden. Tussen 12 en 17 uur bent u welkom om te komen snuffelen tussen de werken en te genieten van de goede sfeer.

WAF is een W2 gevuld met kunst, lekkers en muziek. Kramen waar kunstenaars hun werk presenteren. Waar heerlijk gesnuffeld kan worden tussen het aanbod. Waar u HET kado kan vinden dat u met de feestdagen wilt krijgen of juist geven of lekker in gesprek kan gaan met de maker erachter. Waar u verrast zult worden door de diversiteit en de originaliteit.

Tijdens deze speciale winter editie is het aanbod van de Hangop in de W2 niet te negeren. Lekkere Glühwein en een goede lunch staan op het programma. Op de bovenverdieping zal de prachtige Inge van Grinsven op haar harp spelen en beneden is de Hangop het terrein voor Oliver Pesch.

De kunstmarkt vindt plaats op de begane grond van de Willem Twee fabriek, de hal van de tweede verdieping en de grafische werkplaats. Een bezoek aan WAF kan gecombineerd worden met het bekijken van de lopende exposities in het gebouw: Paradise Garden Peng Zhang (China 1989) of met een bezoek aan de concertzaal waar om 16u I Against I + Harsh Realms speelt.