Jaarprent 2016

Periode: 31 december 2016 t/m 1 november 2017
Wij zijn bijzonder verheugd u op de valreep van het jaar onze Jaarprent 2016 te kunnen presenteren. Op ons verzoek ontworpen door duivelskunstenaar Dick Verdult, gedrukt door medewerkers van Grafisch Atelier Den Bosch in een oplage van 50 stuks. De prent is te koop voor 100 euro* en zal in januari bij gelegenheid van onze nieuwjaarsborrel ten doop gehouden worden. Met de aankoop van onze Jaarprent steunt u direct het Grafisch Atelier. U kunt uw exemplaar nu al reserveren: info@gadenbosch.nl.

Dick Verdult is filmmaker, beeldend kunstenaar, radiomaker en musicus. Hij heeft zich aan het begin van zijn carrière met name beziggehouden met film en installaties. In deze periode was hij voornamelijk onafhankelijk werkzaam maar deed ook opdrachten voor onder andere de VPRO, de Boeddhistische Omroep Stichting en Joop van den Ende. Hij maakte ook diverse radioprogramma's voor onder andere het VPRO-programma De Wandelende Tak.
Vanaf de millenniumwisseling is Dick Verdult in toenemende mate bezig met muziek. In het specifiek de volkse cumbiamuziek. Hij is de bedenker van de experimentele cumbias, die hij aanvankelijk de cumbias lunáticas noemde. Onder het pseudoniem Dick El Demasiado bracht hij al diverse albums in deze muziekcategorie uit.

* Bent u vriend van Grafisch Atelier Den Bosch dan krijgt u op dit bedrag nog 10% korting