Onze stagiair stelt zich aan u voor

Periode: 15 oktober 2014 t/m 15 december 2014
Vanaf begin september tot 15 december werkt Triumph Odita in het GA als stagiair.

Mijn naam is Triumph Odita. Ik ben 20 jaar oud en studeer aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht (ABKM). Ik zit nu in het 4ejaar (laatste) op de illustratieve afdeling. Ik kom oorspronkelijk uit Nigeria, ik ben daar ook opgegroeid en ben in 2010 naar Nederland verhuisd voor mijn studie. Ik gebruik veel realisme in mijn kunst, want daar ligt mijn passie!
Voor mijn stage periode was ik op zoek naar een plek waar ik met veel kunstenaars zou kunnen praten en van hen zou kunnen leren, hun werkprocessen zou kunnen zien en ervaren hoe zij in hun werk zover zijn gekomen. Ik zocht ook iets anders dan waar ik al mee bezig was en ik denk, dat grafiek hier heel goed in past, omdat de resultaten toch anders zijn dan alleen werken met potlood of kwast.
Mijn plannen en visie voor mijn kunst staan heel duidelijk voor me. Ik heb een verhaal, een droom, een visie, een boodschap en die ga ik zo veel mogelijk mensen proberen te laten weten, horen en zien.
Mijn visie is om zo eerlijk mogelijk te zijn in mijn kunst, want dat is de enige plek waar ik 100% mezelf kan zijn. Maar ook: mensen helpen door mijn kunst in de zin van oplossingen vinden in levensproblemen, die ik ook in mijn eigen leven tegenkom.