GA Zichtbaar

Periode: 19 september 2014 t/m 26 oktober 2014
Opening: 19 september 2014 om 19:15
Op 19 september wordt de vernieuwde Willem II Fabriek groots geopend. Bij deze gelegenheid presenteert het GA het grafiekproject GA Zichtbaar, een samenwerkingsproject waarin het Grafisch de kwaliteit van grafiek toont.

Onder begeleiding van de Letterproeftuin en GA Den Bosch is een tiental winkeliers uit de Bossche binnenstad benaderd om een samenwerking aan te gaan met een vormgever. Het project laat de communicatieve kracht van grafiek zien aan een breed publiek en toont grafische resultaten in verschillende technieken in een grafiekroute in de Bossche binnenstad.
Er is een speciale plattegrond verkrijgbaar voor bezoekers van de grafiekroute bij de deelnemende ondernemers en  bij GA Den Bosch in de Willem II Fabriek.

In de presentatieruimte op de begane grond van de Willem II Fabriek krijgen bezoekers naast de eindresultaten een kijkje achter de schermen van de maker en de ondernemer door foto’s, filmpjes en schetsen uit het voortraject van de samenwerking.

Tijdens het feestelijke openingsweekend van 20 en 21 september worden er rondleidingen langs de grafiekroute georganiseerd en kunnen de bezoekers in contact komen met de ondernemers en vormgevers.


Gekoppelde deelnemers GA Zichtbaar:

Snoepwinkel Snoeperij Tum Tum  /  Ilse Weisfelt
Otten Speelgoed  /  Studio Boot
Boekhandel Adr. Heinen  /  LOVA
De broodspecialist  /  Nearest Neighbour
Silvester Stripboekenwinkel   /  Joren Joshua
De Kwast  /  Studio Turbo
Locals Skatestore  /  Detlet
Slager Slenders  /  FoURPAcK ontwerpers,
Copy Shop Den Bosch  /  Stephan Lerou

WOT ontwierp i.s.m ATTAK de plattegrond.

Op vrijdagavond 19 september vanaf 19:15 uur starten de openingsfestiviteiten van de Willem II Fabriek, met een scala aan activiteiten, zoals een raamserenade, groots defilé met bijzondere acts, inwijdingsritueel door kunstenaars, games, films, exposities  en swingende bands. Op zaterdag en zondag is het ook open huis en zijn er rondleidingen, exposities, buurthoreca, geluidswandelingen en meer.
Willem II Fabriek, Boschveldweg 471, 5211 VK ’s-Hertogenbosch

www.willem2fabriek.nl
website GA Zichtbaar

Te zien van 19 sept. t/m 26 okt.
wo t/m zo van 11 - 17 uur