Kunstnacht

Kunst Laadt je op!

Periode: 17 september 2011 t/m 17 september 2011
Opening: 1 januari 1970 om 01:00
Na een succesvolle eerste editie van Kunstnacht Den Bosch in 2009 openen op zaterdag 17 september ruim 25 kunstinstellingen opnieuw hun deuren. Op verschillende plekken in de stad kan het publiek zich tussen 20:30 02:00 uur creatief opladen met kunst, muziek, performances, dans, film, videomapping, rondleidingen en geluidsroutes etc.

Ook dit jaar is er weer een bijzonder programma samengesteld door de deelnemende kunstinstellingen uit Den Bosch, van eetbare kunstwerken, expo’s op locatie van jong talent, tot kunst in kelders en op zolder. Tot in de late uurtjes is in Poppodium W2 de energetische afterparty met swingende d.j.’s en v.j.’s. Kaartverkoop via www.verkadefabriek.nl

Kunst, koken, muziek en theater in het Grafisch Atelier en Game City in de Willem II-Fabriek. Tijdens de Kunstnacht is er rondom de expositie van Floor Kraan en Marieke Peters een speciaal programma waarin kunst, koken, muziek en theater samen komen.
-        Laat je gruwelijk verrassen in een caravan, buiten bij de ingang van het Grafisch Atelier, door theatergezelschap CAROVANNA.
-        Eet bijzondere hapjes, speciaal voor de expositie gemaakt door Zita’s en theatraal geserveerd door Puck van der Werf.
-         Laat je al kijkend meevoeren door de muziek. Voor deze expo ontwikkelde geluidskunstenaar Dick Bakker een soundscape.
www.kunstnachtdenbosch.nl