WAF

Doe mee met de WAF, Winter Art Fair!
Een leuke gezellige markt voor kunst in kerstsferen.

Ben je kunstenaar, illustrator of vormgever en maak je grafiek? Dan willen we je hierbij van harte uitnodigen om deel te nemen aan de WAF! Op zondag 22 december organiseert het Grafisch Atelier Den Bosch de WAF, de Winter Art Fair. Een kleine kunstmarkt met een knipoog naar de traditionele  kerstmarkten. Met live muziek, glühwein, een goede sfeer en originele kunst voor betaalbare prijzen. Perfect voor de bijzondere kerstkadootjes. De beurs richt zich op kunstwerken met een vriendelijke prijs. De prijzen van het werk mogen niet hoger zijn dan 200 euro.

Als deelnemer krijg je een eigen standje op de kunstmarkt, waar je je werk kan tentoonstellen en verkopen. Als Grafisch Atelier richten wij ons in eerste plaats op grafiek, maar wanneer je ook ander werk maakt mag dat ook verkocht worden.

Hoe werkt het?
Om deel te nemen kun je onder aan de pagina je deelname bestellen en betalen via de winkelwagen. Je vult het aanmeldingsformulier in en betaald 25 euro borg voor de kraamhuur. De borg krijg je na afloop van de beurs teruggestort op je rekening. Er is plaats voor 40 deelnemers, de plaats wordt bepaald op volgorde van  inschrijving.

Daarnaast mail je direct na inschrijving  1 afbeelding van je werk ( PDF of JPG- geschikt voor social media) met naam, titel, techniek in de bestandsnaam naar project@gadenbosch.nl. Geef in de email aan of je BTW-plichtig bent en tegen welk tarief ( 9% of 21 % )

De beurs is open van 12.00 tot 17.00. Inrichten kan vanaf 11.00. Als deelnemer dien je tot het einde van de beurs aanwezig te blijven.

Iedere deelnemer krijgt een stand toegewezen, een houten marktkraam op schragen, deze deel je met een van de andere deelnemers. Voor iedere deelnemer is er een tafelruimte van 1 bij 1,5 meter. Er mag geen werk worden opgehangen aan muren, wel zullen er lijnen gespannen worden waar
het werk met knijpers of klemmen aan bevestigd kan worden. Een prentenkribbe voor de tafel zetten, is toegestaan.

Het werk dat tentoongesteld wordt, moet voor het grootste deel vervaardigd zijn met een grafische techniek. Ander werk zoals schilderijen, tekeningen of keramiek is daarnaast toegestaan.

Het Grafisch Atelier vraagt geen kosten voor deelname, maar wel een courtage op de verkoop van het werk. Deze courtage bedraagt 20%, en wordt na afloop van de beurs met de deelnemers verrekend. Het Grafisch Atelier zorgt voor de PR rond de kerstmarkt door middel van advertenties, posters, flyers en sociale media. Wij zien je aanmelding graag tegemoet! Voor eventuele vragen mail je naar project@gadenbosch.nl of bel je naar 073-6134277

Voorwaarden:
•       Na aanmelding en het betalen van de borg van 25,- en het emailen van je werk, is je aanmelding definitief. Mocht je zonder opgave van een geldige reden niet aanwezig zijn of vertrekken voor sluitingstijd, dan vervalt de borg en komt ten goede aan het GA.
•       De deelnemer is vanaf 12.00 tot 17.00 aanwezig op de beurs, inrichten van de stand kan vanaf 11.00.
•       Het GA ligt dichtbij het station, als het kan kom dan met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto komt is laden en lossen voor de deur mogelijk. Parkeren is mogelijk op het terrein van de tegenoverliggende Verkadefabriek (betaald parkeren).
•       Het werk dat tentoongesteld wordt tijdens de WAF dient voor het grootste deel grafiek te zijn, ander werk is wel toegestaan. De prijzen van de werken liggen onder de 200 euro.
•       Tijdens de WAF is het werk niet verzekerd door het GA
•       Kopers van het werk kunnen via PIN betalen bij de centrale GA kassa. Met bonnen houden zowel de kunstenaars en het GA bij wat er verkocht is. Na de beurs ontvangen alle kunstenaars een overzicht en afrekening van het GA. Binnen een maand wordt de borg en eventuele verkopen gestort op
de rekening van de kunstenaar.
•       Het GA vraagt per verkoop een courtage van 20%, tenzij het totaalbedrag van je verkopen lager is dan 112,-.

Bijvoorbeeld:
Je verkoopt 25 werken  van 5 euro met een totaalbedrag a 125 euro. Hier draag je 20% courtage  van af. Of je verkoopt 1 werk a 110,-. Het totaalbedrag zit onder de 112,- euro, hier draag je geen courtage af.

We zien jouw inschrijving graag tegemoet,
met vriendelijke groeten,

GA Den Bosch

Winter Art Fair
€25,00

tekst