21 februari 2020

Maak kennis met Floor

onze nieuwe stagiaire

Sinds eind januari hebben we bij het GA een super leuke stagiaire, genaamd Floor die het team het komend half jaar full-time komt ondersteunen. Tijdens deze periode zal zij ook een afstudeeropdracht formuleren en uitvoeren.

Floor Marijnissen (19 jaar) doet de opleiding Cross Media aan de Sint Lucas in Eindhoven. Dit is een studie waarbij ze alles leert over mediavormgeving in de breedste zin van het woord. Ze is bezig met haar vierde jaar en zal de studie binnenkort afronden.

Handen uit de mouwen
Van jongs af aan vindt Floor het geweldig om creatief bezig te zijn. Ze was vroeger altijd al aan het knutselen, schilderen en tekenen. Ze is graag met haar handen bezig, maar toch koos ze voor een digitaal gerichte opleiding. Haar eerste stage liep ze bij een ontwerpbureau, wat ze ook een erg leuke omgeving vond. Maar ze is blij dat ze nu bij het GA echt letterlijk de handen uit de mouwen kan steken en niet de hele dag achter de computer hoeft te zitten.

Ontdekken
Floor kwam vorig jaar voor het eerst in het GA toen ze met haar medestudenten een workshop zeefdrukken volgde. De eerste keer zeefdrukken vond ze spannend. Tijdens de kennismaking kreeg ze de kans om al veel dingen uit te proberen. Voorheen wist ze niks over de verschillende druktechnieken, maar de nieuwsgierigheid is aangewakkerd en de komende tijd wil ze van alles gaan ontdekken over bijvoorbeeld steendruk en lino.

Gezellig
Na een paar weken in het GA, voelt ze zich al helemaal thuis in de werkplaats. Ze vindt het gezellig en is echt onderdeel van het team. Hier kan ze leren van iedereen en ontmoet elke dag nieuwe gezichten.

En verder...
Met de eindopdracht in het GA zal ze in juni afstuderen. Wat daarna volgt? Misschien wel een HBO opleiding. Ze denkt er aan zich binnenkort in te schrijven voor de Kunstacademie St. Joost.