Aankomende workshops

Het Grafisch Atelier Den Bosch is gesloten van 18 juli t/m 16 augustus 2015. Na de zomer start het nieuwe cursus seizoen. En er komt nog veel meer leuks aan dus houd deze pagina goed in de gaten! Mocht je iets missen in ons aanbod of op de wachtlijst willen worden geplaatst, mail dan naar educatie@gadenbosch.nl.

Basiscursus zeefdruk
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren zeefdrukken. Voor kunstenaars en vormgevers, maar ook voor de hobbyist die zelfstandig tasjes, posters of ansichtkaarten wil kunnen drukken. Je leert de technische aspecten achter het zeefdrukken en aan het einde van de cursus ben je in staat om zelfstandig te werken en je de techniek verder eigen te maken.
Docent: Maartje van der Kruijs
 
Materiaaldruk
Materiaaldruk is een verrassende techniek waarbij je diverse voorwerpen en materialen kunt afdrukken. In deze techniek kan in één afdruk een combinatie worden gemaakt tussen hoogdruk, blinddruk en vlakdruk. Na deze workshop ben je in staat zelfstandig materiaaldrukken te maken in Grafisch Atelier Den Bosch.
Docent: Roos Terra
 
Keramische zeefdruk
In deze intensieve cursus, leer je binnen 1 dag de basisprincipes voor het vervaardigen van een keramische transfer door middel van de zeefdruktechniek.
Docent: Wim Habraken
 
Masterclass Rasters maken in Photoshop  
Deze workshop is speciaal voor zeefdrukkers die zich willen verdiepen in de mogelijkheden van het drukken met rasters.
Docent: Peter Koene

 

Inschrijven op deze cursus

Materiaaldruk - Roos Terra