GA Grafiekkalender 2018

Begin of verrijk uw eigen grafiekcollectie
met deze twaalf prenten!

GA Grafiekkalender 2018
€ 495,- | vriendenprijs € 450,-


Voor het derde jaar op rij brengt Grafisch Atelier Den Bosch een verzameling van 12 prenten uit: de GA Grafiekkalender 2018. De prenten zitten samen met een kalender en een boekje in een prachtige map. Door het even eenvoudige als ingenieuze ophangsysteem kunt u per maand de kalender van de prent naar uw keuze voorzien. Daarnaast laten de individuele prenten zich gemakkelijk inlijsten voor een mooi plekje aan de muur of als bijzonder cadeau.

De verzameling bestaat uit werken van kunstenaars uit het hele land en is uitgevoerd in verschillende grafische technieken. Een vakjury heeft uit een groot aanbod twaalf werken geselecteerd, waardoor u verzekerd bent van kunst van hoog niveau. De prenten zijn gedrukt door de werkplaatsmeesters van het Grafisch Atelier.
Dit is de enige kalender met handgedrukte prenten in Nederland. De oplage beslaat slechts 20 exemplaren!

Met de aankoop van de GA Grafiekkalender ondersteunt u de activiteiten van Grafisch Atelier Den Bosch, de mooiste grafische werkplaats van Nederland! Daardoor maakt u het mede mogelijk dat deze bijzondere makersplek, waar kunstenaars, vormgevers, studenten en amateurs kunnen werken en experimenteren met grafische technieken, zich verder kan ontwikkelen en floreren.

Verzeker u van een exemplaar van de GA Grafiekkalender direct online te kopen. Vink hieronder aan en Ga verder om er de gelukkige bezitter van te worden. Vanaf week 50 a.s. kan de kalender opgehaald worden in het Grafisch Atelier. Tegen een meerprijs kan hij toegezonden worden.

Specificaties:
formaat prenten: 49 x 42 cm
formaat kalender: 59,4 x 42 cm
papiersoorten: Hahnemühle, Sommerset en Simili Japon
technieken: ets, zeefdruk, toyobo, aquatint, linosnede
oplage kalender: 20 stuks; alle prenten zijn gesigneerd en genummerd

Download folder om de GA Grafiekkalender in detail te bekijken

 

GA Grafiekkalender 2018 | €495,00 | v.p.: €450,00

Vink hierboven aan en klik op Ga Verder om te bestellen. Volg de aanwijzingen om uw bestelling af te ronden.

Ga verder