Nieuwsoverzicht

20 mei 2019

test

testosteron

sddsdsdf Inleiding

Lees meer
19 juni 2019

Een tas vol kunst

De grote vakantie kan soms lang duren voor kinderen van de basisschool. Niet alle kinderen kunnen op vakantie. En als je wel weggaat, is dat misschien net niet tegelijk met je klasgenoten en blijft er veel tijd over om je te vervelen. Om kinderen in de zomerperiode creatief te prikkelen, komt Babel met iets nieuws: Tasje Kunst. Dit doen ze in samenwerking met andere Bossche culturele instellingen, zoals het Grafisch Atelier.

 

Lees meer
15 augustus 2019

Astrid Florentinus maakt vriendenprent

7 juli 2019

Vrienden zijn heel belangrijk voor het Grafisch Atelier Den Bosch. Ze bieden ons niet alleen financieel maar ook mentaal een grote steun in de rug. Als dank voor deze vriendschap is er het vriendeprentje. Ieder jaar krijgen onze nieuwe en trouwe vrienden deze exclusief voor hen gemaakte prent. Dit jaar maakte illustrator en printmaker Astrid Florentinus de gevoelige prent ‘Staring in the night’.

Lees meer
5 oktober 2019

Parariso 2019

9 juli 2019

Tussen 5 oktober en 11 november is het Riso wat de klok slaat in het Grafisch Atelier Den Bosch. Met Parariso wordt er aandacht besteed aan alles rond Risografie. Oftewel werken met de Risoprinter, waarvan het Grafisch Atelier sinds begin dit jaar de trotse bezitter is. Riso is hot and happening. Met deze techniek kun je een veelheid aan grafische afdrukken maken, vergelijkbaar met stencildrukwerk. Ideaal voor flyers en posters, maar vanwege de fraaie kleurmogelijkheden en handgemaakte uitstraling ook bijzonder geschikt voor actueel vrij werk.

Lees meer